ARALIK AYI YARDIMCI KAYNAK DESTEK PAKETİ YAYINDA

ARALIK AYI YARDIMCI KAYNAK DESTEK PAKETİ YAYINDA

Öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açıldı.

07.12.2021 167

Şimdiye kadar yayımlanan en geniş yardımcı kaynak seti özelliği taşıyan Aralık ayı yardımcı kaynak destek paketinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS Aralık ayı örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

Pakete http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.  

 

LGS Aralık ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına Aralık ayı örnek soru kitapçığı da yayımlandı. Ayrıca, aralık paketine 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 450 sorudan oluşan çalışma kitabı da eklendi.

 

Özel eğitim öğrencilerine destek

Aralık ayı paketinde temel eğitim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim gören özel eğitim öğrencileri için de etkinlikler yer alıyor. Hazırlanan etkinlikler boşluk doldurma, benzerlik ve farklılıkları bulma, eşleme, anlama ve anlatma tekniklerini içeriyor. Bu etkinliklerle öğrencilerin konuları pekiştirmeleri amaçlanıyor.

07-12-2021